Веземо на замовлення. Гуанабана - дерево з широкими зеленими # nbsp; листами, # nbsp; вид # nbsp; роду # nbsp; Аннона # nbsp; (Annona) # nbsp;
Як їсти? М'якуш плодів сметанного яблука їстівний у свіжому вигляді і може бути використаний для десертів з додаванням цукру і невеликої кількості молока або вершків. Екстракт сметанного яблука широко використовується для ароматизації чаю. У тропічних країнах широко поширене виготовлення з нього освіжаючих напоїв шляхом вичавлювання його м'якоті та змішування з молоком та цукром. Іноді сік сметанного яблука зброджується і виходить слабоалкогольний напій, що нагадує сидр. Він іноді підфарбовується у рожевий чи зелений колір. З нього шляхом додавання бренді та прянощів роблять коктейлі. М'якуш сметанного яблука використовується для виготовлення морозива, шербетів, сиропів, тортів, желе та варення.
Як зберігати? Стиглу гуанобану можна зберігати в холодильнику пару тижнів, в теплі він швидко псується. У кімнатних умовах 3-5 днів. Якщо шкірка почне темніти або ставати коричневого кольору, це означає, що фрукт терміново потрібно з'їсти, оскільки він досягнув стадії зрілості.