З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Гуанабана (Соу-сеп)

5300,00
грн.
Під замовлення
Азія
1 шт. | ~3 - 3,5 кг

Веземо на замовлення.
Гуанабана - дерево з широкими  зеленими # nbsp; листами, # nbsp; вид # nbsp; роду # nbsp; Аннона # nbsp; (Annona) # nbsp;

Як їсти?
М'якуш плодів сметанного яблука їстівний у свіжому вигляді і може бути використаний для десертів з додаванням цукру і невеликої кількості молока або вершків. Екстракт сметанного яблука широко використовується для ароматизації чаю. У тропічних країнах широко поширене виготовлення з нього освіжаючих напоїв шляхом вичавлювання його м'якоті та змішування з молоком та цукром. Іноді сік сметанного яблука зброджується і виходить слабоалкогольний напій, що нагадує сидр. Він іноді підфарбовується у рожевий чи зелений колір. З нього шляхом додавання бренді та прянощів роблять коктейлі. М'якуш сметанного яблука використовується для виготовлення морозива, шербетів, сиропів, тортів, желе та варення.

Як зберігати?
Стиглу гуанобану можна зберігати в холодильнику пару тижнів, в теплі він швидко псується. У кімнатних умовах 3-5 днів. Якщо шкірка почне темніти або ставати коричневого кольору, це означає, що фрукт терміново потрібно з'їсти, оскільки він досягнув стадії зрілості.

Страна: Азия

Плотность: Мягкий

Плотность: Сочный

Сладкость: Сладкий

Вкусовые ноты: Банан

Вкусовые ноты: Маракуйя

Тоже очень вкусные фрукты