Аромат таких ананасів різкіший і набагато багатший, ніж у інших сортів. Сама м'якуш має золотисто-жовтий колір і дуже солодка на смак. Ананаси міні, на відміну від інших ананасів, мають м'яку та їстівну серцевину.
Як їсти? Перший спосіб традиційний і всі його знають, просто обрізати шкірку. Якщо фрукт стиглий і дуже ароматний, зріжте "попку" фрукта. Ви побачите, як ділиться м'якоть на конуси, що прагнуть в середину. Відщипніть один такий із зовнішнього боку і потягніть - невеликий шматочок відірветься від серцевини, і ви зможете його легко з'їсти.
Як зберігати? Ананас можна зберігати цілим у холодильнику до 2-3 днів. Але рекомендується з'їсти відразу.