Манго сорту Кент — це соковитий, ароматний фрукт із солодким, насиченим смаком і мінімальною кислинкою. М'якоть яскраво-оранжевого кольору, дуже ніжна, майже без волокон, що робить його ідеальним для свіжого споживання, смузі, салатів і десертів. Шкірка може бути зеленою з червоним відтінком, навіть коли фрукт повністю дозрів. Манго Кент багатий на вітаміни A і C, а також антиоксиданти, що сприяють зміцненню імунітету і покращенню загального самопочуття. Ідеальний вибір для поціновувачів екзотичних фруктів і здорового харчування.
Як їсти? Манго тонко очищається від шкірки, поставивши на тарілку або дощечку обрізають їстівні частини кісточки. Кісточка у манго тверда – не їстівна, знаходиться у центрі фрукта.
Як зберігати? Щільне, стигле манго зберігається за температури +10 ° С, у темному місці не більше 1-2 днів. Залежить від того, в якому стані ви отримали манго. Розрізане манго зберегти у вас не вийде, тому потрібно з'їсти все одразу.