Під замовлення Азія (за попереднім замовленням) 1 шт. | ~6-10кг
Веземо на замовлення. Джекфрут – це плід чарівного дерева savour, яке росте у Південно-Східній Азії.
Як їсти? Перед тим, як обробити джекфрут, необхідно підготувати робоче місце: взяти дошку, на неї постелити пергамент або харчову плівку, ніж необхідно змастити олією, бо сік важко відмивається. Не зайвим буде одягнути одноразові рукавички.
Напередодні (ще одна назва плода), складається з шкірки, відкривши яку ви спочатку відчуєте солодкий аромат (схожий на змішаний запах маракуї з бананом), а потім побачите соковиті насіння в нектарі - це і є найсмачніша частина плода. Фрукт розрізають навпіл, а потім півкільцями, дістають серединку та кісточки. Після чого можна насолоджуватися смаком, уявляючи себе одним із богів, або богинь, що скуштували плід райського дерева. Спробуйте, адже саме такі думки навіює смак джекфруту.
Як зберігати? Стиглий джекфрут можна зберігати в холодильнику пару місяців, в теплі він швидко псується. У кімнатних умовах 3-5 днів. Якщо шкірка почне темніти або ставати коричневим кольором, це означає, що фрукт терміново потрібно з'їсти.