З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Ківі Голд

125,00
грн.
Солодке, Греція


Актинідія Голд або як у нас його називають "Ківі Голд" - під їхньою гладкою шкіркою знаходиться смарагдово-жовта м'якоть з безліччю дрібного чорного насіння. Аромат своєрідний, хоча дещо схожий на суничний, смак солодкий, як у фруктового пирога.
Їдять плоди переважно свіжими, попередньо очистивши; їх можна також заморожувати, консервувати, переробляти на джем, желе або сік.
Щоб аромат відчувався сильніше, свіжозірвані ягоди повинні трохи підняти!
Плоди містять багато вітаміну С, а енергетична цінність однієї ягоди становить 50-60 ккал.
Складно описати цей смак тим, хто не пробував цей фрукт, тут швидше за асорті смаків: ананас, суниця, аґрус, фейхоа, мандарин.

Як їсти?
Просто очистити від шкірки ножем чи ложкою.

Як зберігати?
Стиглий фрукт зберігається при температурі
+8 ° С, у темному місці не більше 3-7 днів. Залежить від того, в якому стані ви отримали його. Розрізаний фрукт зберегти у вас не вийде, тому потрібно з'їсти все одразу.

Сладкость: Кисло-сладкий

Плотность: Мягкий

Вкусовые ноты: Мед

Страна: Азия

Тоже очень вкусные фрукты