Актинідія Голд або як у нас його називають "Ківі Голд" - під їхньою гладкою шкіркою знаходиться смарагдово-жовта м'якоть з безліччю дрібного чорного насіння. Аромат своєрідний, хоча дещо схожий на суничний, смак солодкий, як у фруктового пирога. Їдять плоди переважно свіжими, попередньо очистивши; їх можна також заморожувати, консервувати, переробляти на джем, желе або сік. Щоб аромат відчувався сильніше, свіжозірвані ягоди повинні трохи підняти! Плоди містять багато вітаміну С, а енергетична цінність однієї ягоди становить 50-60 ккал. Складно описати цей смак тим, хто не пробував цей фрукт, тут швидше за асорті смаків: ананас, суниця, аґрус, фейхоа, мандарин.
Як їсти? Просто очистити від шкірки ножем чи ложкою.
Як зберігати? Стиглий фрукт зберігається при температурі +8 ° С, у темному місці не більше 3-7 днів. Залежить від того, в якому стані ви отримали його. Розрізаний фрукт зберегти у вас не вийде, тому потрібно з'їсти все одразу.