З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Шарон Premium

430,00
грн.


У хурмі міститься безліч вітамінів, особливо А, С та В; а також мікроелементи: йод, залізо, кальцій, калій, фосфор, марганець, магній. Хурма корисна для профілактики авітамінозу, залізодефіцитної анемії, при цингу. Йод заповнює дефіцит цієї речовини в організмі та знижує ризик захворювань щитовидної залози.

У цій ягоді низька концентрація кислот, що сприятливо впливає на роботу ШКТ при виразковій хворобі, хворобі печінки та нирок. Антибактеріальні властивості допомагають боротися із патологічною кишковою флорою.

Хурма корисна при захворюваннях серця та судин. Знижується ризик атеросклерозу, а сечогінний ефект ягоди допомагає знімати набряки, що утворилися через погану роботу серця.

Хурма рекомендується як засіб для загального оздоровлення, відновлення нервової системи та всього організму.

Як їсти?
Помити і їсти разом із шкіркою.

Як зберігати?
Тверда хурма зберігається за кімнатної температури
Якщо плід став м'яким - то його рекомендується зберігати в холодильнику при температурі +4°С, в темному місці.
Залежно від того, в якому стані ви отримали фрукт, виберіть свій спосіб зберігання.

Плотность: Твердый

Плотность: Крем

Сладкость: Кисло-сладкий

Страна: Узбекистан

Вкусовые ноты: Хурма

Тоже очень вкусные фрукты