З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Молодий Кокос

210,00
грн.
1 шт. | ~600г.

Кокос молодий з трубочкою.
Це великий круглий плід кокосової пальми з твердою ворсистою шкаралупою, тонкою коричневою шкіркою, білою солодкуватою м'якоттю та ароматною, прозорою рідиною всередині.

Як їсти?
Молоді кокоси відкривають великим ножем роблячи
4 насічки на верхівці у формі квадрата і потім стискають «кришечку». Але акуратніше можна відкрити кокос зрізаючи по колу верхівку, як шапочку, увігнавши ніж глибше в горіх. Кокосову воду випивають соломинкою, а м'якоть обирають ложкою.

Як зберігати?
Кокос найкраще виписати відразу після відкриття, але
якщо не подужали весь вміст, то можна перелити в скляну тару з кришкою і покласти в холодильник, але не більше ніж на 24 години. Цілий кокос можна зберігати за нормальної температури +5-6°С близько 1-2 тижнів.

Плотность: Жидкость

Страна: Азия

Сладкость: Свежий

Сладкость: Сладкий

Вкусовые ноты: Орех

Тоже очень вкусные фрукты