Вишукана, солодка, соковита родичка маракуйї. Соковита Гранаділла у формі сливи, оранжевого кольору, з тонкою, гладкою шкіркою – як шкаралупа. Їстівною частиною фрукта є кісточки, які огортає желеподібна, прозоро-біла м'якоть. Смак її нагадує злиття солодкої маракуйї та стиглого агрусу з гранатовими нотками, пікантності надають кислуваті, хрусткі кісточки. Фрукт дуже соковитий, тому добре втамовує спрагу.
Як їсти? Відкрити гренадилу досить просто – гострим ножем розріжте плід навпіл. Їсти м'якоть із кісточками зручно чайною ложкою. Можна додати цукор та вершки.
Як зберігати? Зберігати плід можна в холодильнику, якщо цілісність шкірки не порушена протягом 4-6 днів. Але найсмачніше їсти відразу після покупки.