З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Гранаділа

170,00
грн.
Південна Америка


Вишукана, солодка, соковита родичка маракуйї.
Соковита Гранаділла у формі сливи, оранжевого кольору, з тонкою, гладкою шкіркою – як шкаралупа. Їстівною частиною фрукта є кісточки, які огортає желеподібна, прозоро-біла м'якоть. Смак її нагадує злиття солодкої маракуйї та стиглого агрусу з гранатовими нотками, пікантності надають кислуваті, хрусткі кісточки. Фрукт дуже соковитий, тому добре втамовує спрагу.

Як їсти?
Відкрити гренадилу досить просто – гострим ножем розріжте плід навпіл. Їсти м'якоть із кісточками зручно чайною ложкою. Можна додати цукор та вершки.

Як зберігати?
Зберігати плід можна в холодильнику, якщо цілісність шкірки не порушена протягом 4-6 днів. Але найсмачніше їсти відразу після покупки.

Сладкость: Сладкий

Плотность: Сочный

Вкусовые ноты: Маракуйя

Страна: Южная Америка

Тоже очень вкусные фрукты