З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Пітахайя

330,00
грн.
Азія

Пітахайя, або питайя – дозріває, на сонячних плантаціях у тропічному кліматі. Шкірка нагадує луску, за що фрукт називають серцем дракона. М'якуш надзвичайно солодкий, кремоподібний, м'який, з маленькими дуже корисними кісточками.

Як їсти?
Вгорі зробити два надрізи, щоб вийшов хрестик. Далі,
по надрізах, знімаємо шкірку, начебто знімаємо пелюстки з троянди або розрізати фрукт навпіл, дістаючи м'якоть ложкою.

Як зберігати?
Охолоджений фрукт має яскравіший смак. Зберігати,
у холодильнику можна до 6 днів. Радимо не відкладати насолоду і з'їсти відразу.

Страна: Азия

Плотность: Мягкий

Плотность: Крем

Сладкость: Свежий

Сладкость: Сладкий

Вкусовые ноты: Клубника

Вкусовые ноты: Виноград

Вкусовые ноты: Киви

Вкусовые ноты: Травы

Тоже очень вкусные фрукты