З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Інжир

700,00
грн.
Солодкий


Інжир є найдавнішою рослиною, яка відома людині.
Інжир збирають рано вранці в рукавичках, так як під впливом сонячних променів, листя виділяють сік і викликають на шкірі печіння, подібне до кропиви.

Плоди інжиру рекомендується вживати людям для профілактики різних захворювань, адже в цих ягодах просто криниця корисних вітамінів і мінералів, що запобігають розвитку онкозахворювань.

Він також рекомендується для відновлення сил тим, хто нещодавно переніс хворобу. Смоковниця корисна при застудах, бронхіті та респіраторних захворюваннях, тому що має імуномодулюючі властивості. Інжир допомагає відновити серцеві ритми та перешкоджає розвитку серцево-судинних захворювань. За наявності кишкових розладів та порушеннях травлення плоди фігового дерева будуть дуже доречними.

Як їсти?
Використовується повністю, крім хвостика.

Як зберігати?
Інжир зберігається у холодильнику за нормальної температури +8°С, у темному місці, трохи більше 3х ній.
Залежно від того, в якому стані ви отримали фрукт, виберіть свій спосіб зберігання.

Мити плід потрібно безпосередньо перед вживанням. Якщо плід був промитий під водою - його потрібно з'їсти цього ж дня, інакше він зіпсується.

Плотность: Мягкий

Плотность: Сочный

Сладкость: Сладкий

Страна: Узбекистан

Вкусовые ноты: Инжир

Тоже очень вкусные фрукты