З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Салак

150,00
грн.
Азія


Салак - невисоке, тропічне, пальмове дерево, яке росте в Індонезії, Малайзії та Таїланді. Смак у плода відрізняється залежно від сорту. Деякі описують як кисло-солодкий з горіховим присмаком, деякі кажуть, що смак нагадує щось схоже на вишню, аґрус та полуницю, для інших щось на кшталт суміші банана та ананасу, а є такі, які описують як вату наповнену валеріаною чи корвалолом з таким же запахом та смаком.

Як їсти?
Колючий плід потрібно акуратно очистити від шкірки,
яка нагадує зміїну шкіру, звідки і назва фрукта. Серцевина має ніжний жовтуватий колір, і їдять її у свіжому вигляді. Іноді фрукт консервують чи роблять компоти.

Як зберігати?
Зберігається фрукт у прохолодному місці у шкірці. Якщо шкірка має тріщини та вм'ятини, то їсти продукт потрібно відразу.

Страна: Азия

Плотность: Твердый

Сладкость: Кисло-сладкий

Вкусовые ноты: Вишня

Вкусовые ноты: Крыжовник

Вкусовые ноты: Клубника

Вкусовые ноты: Банан

Вкусовые ноты: Ананас

Вкусовые ноты: Яблоко

Тоже очень вкусные фрукты