З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Папайя бейбі

253,00
грн.
Папайя бейбі  приходить до нас зеленувата  та потрубеє дозрівання, тому після отримання радимо залишити при кімнатній температурі на декілька днів ! Але якщо ви отримали зрілий плід, їжте його відразу .
Зрілий плід бурштинового кольору нагадує смак стиглої дині та солодкої моркви з нотками шоколадно-кавового аромату.

Як їсти?
Традиційно їдять сирий. Шматочки папайї поливають
соком лайма або лимона і їдять невеликими порціями перед основним прийомом їжі. Перед вживанням з неї зрізають шкіру і виймають кісточки, потім ріжуть часточками і їдять вилкою.
Можна використовувати у салатах, десертах. Вишуканого смаку рибі або м'ясу так само можна надати, подавши із зеленими плодами папайї та травами.

Як зберігати?
Якщо плід не зрілий, зберігають при кімнатній
температурі, обернувши папером, перевертаючи для кращого дозрівання. Стиглу папаю краще їсти відразу.

Сладкость: Сладкий

Плотность: Плотный

Вкусовые ноты: Тыква

Страна: Азия

Тоже очень вкусные фрукты