Азія М'якуш рамбутану трохи схожий за смаком і ароматом на виноград – пружний, солодкуватий, дуже соковитий і ковзкий. Приємний солодкий смак із невеликою кислинкою, відмінно поєднується з ківі, ананасом та карамболем.
Як їсти? Щоб дістатися смачної світлої м'якоті, потрібно зняти «волосисту» шкірку. Для цього знайдіть тонкий шов, який опоясує фрукт. По дві сторони від нього потягніть за шкірку - вона розійдеться цим швом і м'якоть не втратить ні краплі ароматного соку. Якщо таким способом не вийшло, то допоможіть ножем – надріжте шкірку по колу та зніміть.
Важливо: кісточка рамбутану не їстівна. Вона гірка та має шкідливі речовини.
Як зберігати? Зберігати продукт потрібно цілим і трохи більше 1-2 днів. Але рекомендується з'їсти одразу.