З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Рамбутан

329,00
грн.
Азія
М'якуш рамбутану трохи схожий за смаком і ароматом на виноград – пружний, солодкуватий, дуже соковитий і ковзкий. Приємний солодкий смак із невеликою кислинкою, відмінно поєднується з ківі, ананасом та карамболем.

Як їсти?
Щоб дістатися смачної світлої м'якоті, потрібно зняти
«волосисту» шкірку. Для цього знайдіть тонкий шов, який опоясує фрукт. По дві сторони від нього потягніть за шкірку - вона розійдеться цим швом і м'якоть не втратить ні краплі ароматного соку. Якщо таким способом не вийшло, то допоможіть ножем – надріжте шкірку по колу та зніміть.

Важливо: кісточка рамбутану не їстівна. Вона гірка та має шкідливі речовини.

Як зберігати?
Зберігати продукт потрібно цілим і трохи більше 1-2 днів. Але рекомендується з'їсти одразу.

Страна: Азия

Плотность: Мягкий

Плотность: Сочный

Плотность: Скользкий

Сладкость: Сладкий

Вкусовые ноты: Виноград

Вкусовые ноты: Киви

Тоже очень вкусные фрукты