З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Мангостін

320,00
грн.
Азія


Мангустин в Азії вважається найсмачнішим фруктом. Рослина з такою незвичайною назвою – справжня новинка для України, а в Європі дуже популярний сік із неї. Мангустин має солодко-кислий смак і чимось нагадує наш вітчизняний персик або виноград.

Як їсти?
Акуратно проріжте ножем та очистіть як горіх. Мангостин - це екзотичний фрукт, який покритий гладкою товстою шкірою, а всередині знаходиться соковита біла м'якоть, а в ній - велике насіння. Саме цю м'якуш використовують для вживання в їжу. Також їстівне і насіння. Їх смажать чи варять, а зі шкірки готують желе.

Використання мангостину можливе для консервації, його додають у різні салати, роблять начинку для пирогів, застосовують як соуси для морепродуктів.

Як зберігати?
Мангустин може зберігатися у холодильнику до тижня, але за умови цілої шкірки без тріщин. Але рекомендовано з'їсти одразу – будь-який фрукт, коли полягає, втрачає яскравість смаку.

Плотность: Мягкий

Плотность: Сочный

Страна: Азия

Сладкость: Кисло-сладкий

Сладкость: Свежий

Вкусовые ноты: Персик

Вкусовые ноты: Виноград

Вкусовые ноты: Манго

Тоже очень вкусные фрукты