Фрукт пристрасті з неповторним смаком та ароматом! Маракуя - фрукт родом з Бразилії, з жовтими або темно-фіолетовими плодами і яскравою, жовто-жовтогарячою серцевиною.
Як їсти? Фрукт простий у вживанні: потрібно розрізати його гострим ножем навпіл і з'їсти м'якоть та насіння ложкою. Маракую використовують для фруктових соків, літніх десертів, морозива. Відмінно поєднується з солодкими фруктами: бананами, манго, диней. Нові зобов'язані спробувати цей фрукт з білим йогуртом - це райська насолода! Маракуйя має кисло-солодкувату соковиту м'якоть і невелике їстівне насіння.
Як зберігати? Зберігати у холодильнику до 7-10 днів. Їсти рекомендовано відразу, щоб насолодитися смаком і ароматом сповна.