Dong Won Капуста Кімчі - страва корейської кухні, що представляє собою гостро приправлену квашену пекінську капусту. Завдяки додаванню червоного перцю чилі, імбиру, часнику і цибулі-порею має яскравий гострий смак і насичений аромат. Капуста Кімчі є основною стравою Кореї. Має порівняно низьку калорійність, містить велику кількість корисних мінеральних речовин, таких як кальцій, мідь, фосфор і залізо, вітаміни A, C, B1 і B2. Сприяє розщепленню жирів і підвищує імунітет, є потужним антиоксидантом, сповільнюючи процес старіння. Корейська закуска також відмінно справляється з наслідками похмілля і є протизастудним засобом. Якщо запитати будь-якого шефа в будь-якій точці світу про те, з чим у нього асоціюється гастрономічна Корея, він вам однозначно відповість: кімчі. Блюдо з багатовіковою історією, занесене в список об'єктів нематеріальної культурної спадщини всесвітнього значення ЮНЕСКО