ROYAL ORIENT Пагони бамбука використовують для приготування різних страв. Найпростіше додавати їх до супів. Користь пагонів бамбука в стравах:
Низькокалорійний продукт містить в 100 грамах 2.6 г білка, 5.2 г вуглеводів та мінімальну концентрацію жирів.
У складі є такі важливі компоненти для організму як вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, С, Е, РР, макроелементи і мікроелементи, незамінні амінокислоти, жирні, насичені, ненасичені полікислоти.
При постійному вживанні продукту покращується робота серцево-судинної та нервової систем, стан м'язів і кісток, нормалізується робота шлунково-кишкового тракту.
Не можна їсти пагони бамбуку хіба що вагітним, через ризик тонусу матки. Також не варто давати цей продукт дітям до трьох років.