WANG Кімчі – це головне блюдо корейської кухні. Кімчі додає гостроти і пікантності в страву. Смажена кімчішироко використовується в рецептах приготування м'яса, риби, гарнірів, овочів та навіть салатів корейської кухні. Саме кімчі здатна зробити страву "гарячою" і унікальною. Кімчі містить корисні мікроелементи та поживні речовини. Смачна Кімчі, приготована з добірної пекінської капусти за оригінальним рецептом, доступна до замовлення. Кімчі WANG зовсім не схожа на ту, що можна купити в українських супермаркетах та на базарі, де продається зовсім інша за смаком та якістю страва. Традиційний рецепт цієї закуски не особливо складний, але знайти потрібні інгредієнти для заправки – вже проблема. В оригінальну Кімчі додають червоний мелений перець Кочукару та рибний, найчастіше анчоусний, соус. Все це потрібно змішати у правильних пропорціях, а потім обсмажити в олії.