Імбир рожевий маринований Корінь імбиру — відома та дуже корисна спеція. Імбир використовують сирим, сушеним, маринованим. Він слугує добавкою в салати, страви з овочів або м'яса. І, звичайно ж, імбир завжди подається із суші. Тут він виконує роль кавових зерен у парфумерному магазині, а саме допомагає чіткіше відчути смак тих чи інших суші, якщо на блюді є відразу кілька їх різновидів. Традиційний інгредієнт японської й азійської кухні надає стравам гостроти та солодкості одночасно. Варто одного разу вловити аромат імбиру — і ви закохаєтеся в нього назавжди. Імбир — незамінне доповнення до страв риби або м'яса, суші та ролів, також він чудово розкриває смак салатів, локшини та перших страв. А ще освіжаєте рецептори: спробуйте його між стравами, як це роблять у Японії, і відчуєте повноту їхнього смаку. Маринований імбир, багатий на вітаміни та важливі амінокислоти, дуже корисний для організму.