Спаржа зелена

500,00
грн.
Спаржа - це вишуканий овоч з тривалими, тонкими стеблами та ніжними верхівками, який відзначається вишуканим смаком та високою поживною цінністю. Вона входить до родини хрестоцвітних і використовується в кулінарії завдяки своїй унікальній текстурі та смаковим якостям.

Стебла спаржі можуть бути зеленими, білими або фіолетовими, залежно від сорту та способу вирощування. Зелена спаржа виростає на поверхні ґрунту під впливом світла, біла спаржа вирощується під землею, щоб уникнути впливу світла, тимчасом як фіолетова спаржа - це комбінація обох методів.
Спаржа містить велику кількість вітамінів та мінералів, зокрема вітамін К, вітамін С, фолієву кислоту, залізо, мідь, калій та магній. Крім того, вона є джерелом антиоксидантів та аспарагіну, амінокислоти, корисної для нирок.

Плотность: Твердый

Страна: Вьетнам

Вкусовые ноты: Спаржа

Вкусовые ноты: Морские водоросли

Тоже очень вкусные фрукты