З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Напій Dr. Pepper 330 мл

32,00
грн.
Dr. Pepper
Dr. Pepper - являє собою унікальне поєднання 23-х загадкових смаків в одній баночці, є одним з найпопулярніших газованих напоїв не тільки в США (звідки він родом), але і у всьому світі. Насичений смаком вишні, мигдалю, абрикоса, слив, ожини, амаретто. Немає нічого подібного по смаку до Dr. Pepper 23 flavors.
Газований безалкогольний напій Dr Pepper (Доктор Пеппер) родом із США. Рецепт приготування цієї газованої води винайшов фармацевт Чарльз Алдертон, який дуже любив солодку воду, але при цьому розумів, як важливо вживати в їжу тільки корисні продукти. Газований напій з м'яким смаком містить карамель в якості барвника тільки натуральні ароматизатори, кукурудзяний сироп, фруктозу і кофеїн. Пікантності напою додає тонкий післясмак мигдалю. У поєднанні з карамеллю створюється букет смаків, в дрібних бульбашках напою можна розпізнати смак вишні, кави, чорносливу.
Напій Dr Pepper має тонізуючий ефект завдяки вмісту кофеїну та фруктози. Напій поставляється в зручному форматі - жерстяній банці об'ємом 0,33 л, яка швидко охолоджується і на протязі тривалого часу підтримує температуру.
Тоже очень вкусные фрукты