З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина рамен швидкого приготування з яловичиною класична Samyang ramen since 1963 SAMYANG 120 г

96,00
грн.
Локшина рамен швидкого приготування з яловичиною класична Samyang ramen since 1963 SAMYANG 120 г

Ви готові спробувати оригінальний та культовий рамен Samyang?
З 1963 року Samyang подає смачний південнокорейський рамен з покоління в покоління. А тепер ми пропонуємо його Вам! Наш оригінальний рамен Samyang - це культова страва, сповнена смаку та задоволення. З рівнем гостроти 3, це саме та кількість тепла, яка змусить ваші смакові рецептори танцювати. Крім того, він сертифікований за стандартами Халяль та HACCP, тож ви можете бути впевнені, що наш рамен приготований за найвищими стандартами якості.

Оригінальний рамен Samyang починається зі смачної основи з пшеничного борошна та крохмалю тапіоки. Ця комбінація створює чудову текстуру аль денте, яка завжди є хітом продажів. Потім ми додаємо ароматний порошок приправ, щоб створити справді унікальний смак, який Ви не знайдете більше ніде.
Незалежно від того, чи хочете ви насолодитися ним як частиною вашої трапези, чи просто як перекусом, оригінальний рамен Samyang обов'язково задовольнить усі ваші бажання! Тож навіщо чекати? Куштуйте цю культову страву вже сьогодні та насолоджуйтесь усіма її чудовими смаками. Побалуйте себе чимось особливим - оригінальним раменом "Samyang"!

Тоже очень вкусные фрукты