З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина швидкого приготування Боул з кимчи Nong Shim 100 г

108,00
грн.
Локшина швидкого приготування Боул з кимчи Nong Shim 100 г

Побалуйте свої смакові рецептори вибухом смаку кімчі з локшиною Nongshim's Bowl Noodle Kimchi! Цей продукт родом з Південної Кореї дарує вам справжню корейську кухню з гостротою 3-го рівня.

Ця миска швидкого приготування - зручний і швидкий спосіб насолодитися традиційною смакотою кімчі. Усе, що потрібно, - 3 хвилини, щоб перетворити цю упаковку на ситну страву. Локшина ретельно готується, щоб у кожному шматочку було якомога більше смакоти, а також щоб ви відчували ситість з кожним ковтком!
Що робить локшину Bowl Noodle Kimchi ще кращою, так це те, що вона містить натуральні інгредієнти та рослинні екстракти для додаткового посилення поживних властивостей. Ви будете вражені пікантним ароматом, який пробуджує ваші почуття з кожним подихом, готуючи вас до того, щоб насолодитися смаками з Країни ранкового спокою.

Створений з урахуванням інтересів дрібних виробників, кожен обраний інгредієнт був вирощений з використанням традиційних методів, що гарантує по-справжньому натуральний смак і текстуру ваших делікатесів для вечері! Тож не чекайте більше, щоб насолодитися цією вишуканою мискою - підсмажте трохи блиску вже сьогодні і додайте трохи бадьорості до вечері.
Тоже очень вкусные фрукты