З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина Удон свіжа Udon Noodles fresh ITA-SAN 200 г

75,00
грн.
Локшина Удон свіжа Udon Noodles fresh ITA-SAN 200 г

Для того, щоб додати азійській страві автентичності та свіжості, ми рекомендуємо використовувати справжню, свіжу локшину удон. Вона є ідеальною основою для азійської страви з локшини, яка є настільки ж справжньою, наскільки і смачною. Японський сорт локшини виготовляється з пшеничного борошна і цим відрізняється від інших сортів локшини з Азії, які виготовляються з крохмалю, темпури або рисового борошна. Іншими інгредієнтами локшини удон є сіль і вода, що робить її більш схожою на європейські сорти.

Локшина є найтовстішою в японській кухні, від білого до перламутрово-білого кольору і має досить м'яку консистенцію. За складом локшина удон багата на вуглеводи, білки та калорії, тому вона не є першим вибором для тих, хто стежить за дієтою, але для тих, хто цінує смак. Локшина удон є інгредієнтом багатьох азіатських страв, таких як буккаке удон, танукі удон або темпруа удон, але її також можна використовувати в супах, смажених або обсмажених стравах, салатах або в холодному вигляді з гострими соусами... У Кореї локшину удон переважно використовують для приготування готових страв.

Тоже очень вкусные фрукты