З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина швидкого приготування з Кімчі Рамен Kimchi Ramen SamYang 80 г

67,00
грн.
Локшина швидкого приготування з Кімчі Рамен Kimchi Ramen SamYang 80 г

Локшина рамен не перестає нас тішити своєю різноманітністю смаків, і, як і раніше, залишається найпопулярнішою стравою в азіатських країнах. Його люблять усі діти та дорослі своєю легкодоступністю, надзвичайним смаком та простою готовою. Але також нерідко можна зустріти різні способи та рецепти приготування локшини, кожен вибирає та створює свій неповторний смак! І ми цього разу хочемо Вас порадувати та зігріти локшиною рамен від Samyang зі смаком кімчі! Спробуйте і дізнайтеся, а раптом цей смак той самий, улюблений і неповторний?
А що взагалі таке кімчі, спитаєте Ви?
Кімчі - страва корейської кухні, що представляє собою гостро приправлені квашені овочі, і в першу чергу пекінську капусту.

Кімчі рамен є одним з найулюбленіших страв шанувальників корейської кухні, і отримало честь вважатися візитною карткою номер один. Гостра ферментована капуста кімчі, яка приправлена ​​різноманітними запашними прянощами та спеціями, чудово поєднується з апетитною, ситною локшиною рамен. Завдяки червоному перцю локшина не тільки стає "вогненною", але й набагато краще засвоюється! Що щодо складу упаковки? Усередині у нас є хрумка локшина квадратної форми і пакетик зі спеціями.

Тоже очень вкусные фрукты