З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина швидкого приготування рисова Том Ям TOM YUM Flavour MAMA 55 г

44,00
грн.
Локшина швидкого приготування рисова Том Ям TOM YUM Flavour MAMA 55 г

Шукаєте смачну та легку страву, яка не займе багато часу? Швидкорозчинна рисова вермішель "Том Ям" від Mama Thailand - це те, що вам потрібно! Ця готова до вживання страва має рівень гостроти (2), що робить її ідеальним смачним частуванням без перенасичення.

Готувати суміш Tom Yum дуже просто, адже вона дарує автентичні тайські смаки прямо з вашої кухні. Усе, що вам потрібно, - це кілька склянок окропу, і ваша паста буде готова за лічені хвилини.

Швидкорозчинна рисова вермішель Tom Yum від Mama Thailand доводить, що зручність не обов'язково має означати компроміс зі смаком чи ароматом. Ця страва, наповнена тонким, але потужним ароматом, безумовно, заслуговує на статус улюбленої вуличної їжі!

Тож навіщо чекати? Скуштуйте один з найсмачніших супів з локшиною в Таїланді вже сьогодні! Це неперевершене поєднання простоти, швидкості та вишуканого смаку. Обов'язково візьміть для себе трохи розчинної рисової вермішелі Tom Yum від Mama Thailand наступного разу, коли будете шукати ідеї для вечері - ви не будете розчаровані!
Тоже очень вкусные фрукты