З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина Рамен свіжа Ramen Noodles fresh ITA-SAN 200 г

77,00
грн.
Локшина Рамен свіжа Ramen Noodles fresh ITA-SAN 200 г

Для того, щоб додати азійській страві автентичності та свіжості, ми рекомендуємо використовувати справжню, свіжу локшину рамен. Вона є ідеальною основою для азійської страви з локшини, яка є настільки ж справжньою, наскільки і смачною.
Локшина "Іта-Сан Рамен" - це смачна попередньо приготована локшина "Рамен" в японському стилі. Легко готується за 90 секунд. Насолоджуйтесь японською локшиною рамен! Покладіть локшину Рамен у киплячу воду і варіть близько 90 секунд.

"Локшина рамен" - це страва японської кухні, що складається з китайської локшини і пікантного бульйону на основі кісток і м'яса, зазвичай свинини або курки. Рамен - це японське слово, що позначає локшину, а також назву супу, в якому ця локшина подається.

Локшина рамен є одним із найпопулярніших і найпоширеніших видів рамена в Японії та за її межами. Зазвичай у цій страві використовують такі інгредієнти, як яєчний білок, нарізані овочі (наприклад, цибулю, моркву і бамбукові пагони), кукурудзу, м'ясо і яйце. Бульйон часто готують на основі соєвого соусу, місо-пасти або свинячого жиру, а іноді до нього додають сухі морські водорості або гриби, щоб надати йому більш насиченого смаку.

Тоже очень вкусные фрукты