З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина швидкого приготування з яловичиною Sogokimyun Beef flavor SAMYANG 120 г

133,00
грн.
Локшина швидкого приготування з яловичиною Sogokimyun Beef flavor SAMYANG 120 г

Представляємо вам яловичий смак Sogo Kim Yun від Samyang - нещодавно створений смаколик, який вибухає у роті. Правильно підібрана кількість спецій виводить цей яловичий смак на абсолютно новий рівень.

Своїм корінням Sogo Kim Yun походить з Південної Кореї, він радує ваші смакові рецептори ідеальним поєднанням соковитої, апетитної яловичини та динамічних спецій, даруючи незабутні смакові відчуття, не схожі на жодні інші. Унікальний баланс пряних нот створює справді спокусливий фьюжн, який змушує вас бажати більшого.
Завдяки своїм чудовим смаковим якостям, Sogo Kim Yun підходить для будь-якого віку і в найкоротші терміни стане сімейним улюбленцем. Цей халяльний продукт дає можливість кожному насолодитися його унікальною та ароматною стравою без шкоди для дієтичних вимог чи релігійних переконань.

Неймовірний смак вирізняється з-поміж інших своєю універсальністю: чи то як швидкий перекус на ходу, чи то як частина трапези, Sogo Kim Yun принесе неабияку насолоду за будь-якої нагоди. Спробуйте зараз - це єдиний спосіб по-справжньому оцінити те, що може запропонувати Sogo Kim Yun від Samyang! Насичений яскравими смаками та ароматами, кожен шматочок подарує вам дивовижні пахощі, насолоджуючись інтенсивним сплеском гостроти, який залишається після споживання. Спробуйте вже сьогодні!
Тоже очень вкусные фрукты