З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина швидкого приготування в Корейському стилі Гомтанг KOREAN GOMTANG SAMYANG 110 г

90,00
грн.
Локшина швидкого приготування в Корейському стилі Гомтанг KOREAN GOMTANG SAMYANG 110 г

Корейська локшина Samyang Gomtang Ramen - це пачка супової суміші швидкого приготування, виготовленої з місцевих інгредієнтів за сімейним рецептом! Поєднання свіжих органічних продуктів, суміші спецій та насиченого смаку яловичини дарує кожному ковтку класичну сімейну корейську локшину рамен у сімейному стилі!
Локшина - одна з найстаріших азіатських страв, яка з'явилася ще 4000 років тому в Китаї! Однак лише у 19 столітті вона стала відомою в усьому світі. Зростаючий попит на смачний рамен призвів до появи локшини швидкого приготування, яку вперше почали виробляти в 1950-х роках.

Samyang - один з найвідоміших і найвідоміших корейських брендів з виробництва продуктів харчування, що спеціалізується на виготовленні локшини рамен з найбільш автентичним смаком протягом більш ніж 60 років. Завдяки свіжій яловичині та молоку, які постачаються з великої ферми в Канвон-до, компанія постачає локшину рамен, виготовлену з високоякісних інгредієнтів, щоб забезпечити виняткову їжу з традиційним корейським смаком.

Корейська локшина Gomtang Ramen від Samyang - це чудовий суп з локшини з неперевершеною гостротою! Просто залийте суміш окропом, лишіть близько на 4 хвилини і сміливо додавайте напів-варені яйця та м'ясо, щоб приготувати чудову корейську страву!
Тоже очень вкусные фрукты