З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина швидкого приготування зі смаком яловичини (не гостра) "Golden wheat" 110 г

72,00
грн.
Локшина швидкого приготування зі смаком яловичини (не гостра) "Golden wheat" 110 г

Локшина швидкого приготування - дуже популярний спосіб швидко перекусити в країнах Азії. Формат вуличної їжі у них поширений набагато ширше, ніж у Європі. Китайська вермішель швидкого приготування JML зі смаком яловичини - швидкий і простий спосіб отримати гарячий обід у східному стилі. Зручна упаковка дозволяє брати вермішель із собою на роботу, у відрядження, подорожі.

Насолоджуйтесь неземним смаком яловичини JML! Його спокусливо вишуканий смак змусить Вас захотіти більше - ця м'ясна смакота незабаром стане Вашою улюбленицею. Кожен шматочок наповнений апетитною соковитістю, яка неодмінно влучить у всі потрібні ноти. Готові та чекають саме на Вас - відчуйте вибух чудового смаку, тепло та ніжність, насолоджуючись кожним шматочком!

Локшина швидкого приготування JML зі смаком яловичини дозволяє приготувати смачну страву всього за 3 хвилини. Супова основа надає пікантний смак яловичини. Ви можете додати деякі добавки, такі як шинка, мариновані овочі, ковбаса, щоб створити смачну страву.

Спосіб приготування: Готуємо за допомогою каструлі: Закип'ятіть воду в каструлі. Опустіть локшину у воду на 1-2 хвилини, потім вимкніть вогонь. Вийміть локшину з каструлі, а потім покладіть у воду всі пакетики зі спеціями. Добре перемішайте, і ви можете додати в суп додаткові інгредієнти, такі як зелена цибуля, овочі, щоб зробити його ще смачнішим.

Тоже очень вкусные фрукты