З усіх питань у Instagram З усіх питань у Telegram З усіх питань у Viber

Локшина рамен швидкого приготування з смаком яловичини класична в стаканчику Samyang original since 1963 Big Bowl CUP SAMYANG 65 г

108,00
грн.
Локшина рамен швидкого приготування з смаком яловичини класична в стаканчику Samyang original since 1963 Big Bowl CUP SAMYANG 65 г

Samyang Оригінальний рамен з 1963 року Big Bowl тут, щоб спокусити ваші смакові рецептори! Ця ситна миска доброти поєднує в собі смакоту та зручність. Кожна упаковка містить дві порції - ідеально підходить для того, щоб розділити трапезу з кимось особливим або просто перекусити на швидку руку.

Цей рамен приправлений спеціями до потрібного рівня смакоти - (3)-го рівня! Це означає, що ви отримаєте ідеальну гостроту в кожному шматочку. Крім того, він сертифікований за стандартами Халяль та HACCP, тож безпечний для споживання.
Не хвилюйтеся, що цей рамен буде надто одноманітним - Samyang виділив усі смакові акценти! З шарами пікантного смаку умамі в поєднанні з неймовірною глибиною смаку та складністю, цей рамен підкорить ваші смакові рецептори на небесах смаку!
Відчуйте справжню досконалість один ковток за одним з великою мискою Samyang The Original Ramen Since 1963. Спробуйте вже сьогодні і дізнайтеся, про що говорять всі - купіть свою упаковку зараз, щоб насолодитися задоволенням від смачного рамену!

Тоже очень вкусные фрукты